Onze praktijk

Praktijkwillem is een gezondheidscentrum waar er wordt nagestreeft dat de patient zo goed mogelijk geholpen wordt. De verschillende aanwezige disciplines en samenwerking hievan, zorgen ervoor dat een patient altijd met een tevreden gevoel naar buiten gaat. Praktijkwillem biedt de volgende disciplines aan:

Fysiotherapie

Kinderfysiotherapie

Oedeemtherapie

Personal training en Coaching

Osteopathie

Podotherapie

De expertise van deze disciplines zorgt ervoor dat de juiste krachten worden gebundeld. Waar jij als patiënt het beste op je plek bent, zodat je op de lange termijn stappen kunt maken. Doordat we allemaal in een pand werken en niet te groot van omvang zijn, kunnen we snel schakelen voor jou als patient!

Missie

Praktijkwillem staat voor persoonlijke en professionele zorg voor patiënten/sporters waarbij de vraag van de patiënt centraal staat. Door een multidisciplinaire aanpak wordt het beste resultaat behaald. De persoon zelf en de balans tussen belasting en belastbaarheid is hierin leidend.

Visie

Het optimaliseren van de balans tussen de belasting en de belastbaarheid, gekeken naar ieder individu apart. Door middel van een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen de gezondheidszorg die allemaal onder 1 dak vallen