Het team van Fysio Willem

Het team van FysioWillem bestaat uit echte professionals met een bult aan ervaring. Elke therapeut heeft daarnaast ook nog zijn eigen specialstme zodat je echt met elke klacht bij ons terecht kan. Tijdens het intake gesprek wordt je gekoppeld aan de fysiotherapeut die het beste jouw klacht kan behandelen en doorloopt daarmee het gehele proces tot het einde van de behandeling.

Willem van der Aa

Ik ben Willem van der Aa, getrouwd en vader van vier kinderen. Ik heb gestudeerd aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie, Thim van der Laan te Nieuwegein.

Het analyseren van het menselijk lichaam heeft mijn interesse. Wat is de oorzaak van de klacht? Speelt het looppatroon hierbij een rol? Is er een aanwijsbare reden zoals een breuk of inscheuring van banden/spieren? of speelt stress een grote rol bij de uiteindelijke oorzaak van de klacht. Hoe gaat iemand om met de klacht, speelt de psychologie nog een rol?

Ik richt me op de algemene klachten van de patiënt zoals rug en nekklachten, mijn specialisatie richt zich voornamelijk op de knie en ben ik aangesloten bij het Chronisch Zorgnet en gespecialiseerd in Claudicatio Intermittends oftewel Vaatlijden/Etalgebenen. Daarnaast ben ik ervaren met het revalideren van patiënten bij een nieuwe heup, knie of na een schouder operatie.

De sportwereld is voor mij zeer bekend terrein. Ik ben voorheen zeer actief geweest als voetballer. Daarna ben ik vijf jaar werkzaam geweest als verzorger/fysiotherapeut/hersteltrainer bij verschillende voetbalverenigingen (1ste klasse niveau KNVB). Door mijn ervaring en kennis op sportgebied weet ik wat er nodig is om na een blessure de sport weer zo snel mogelijk te hervatten.

Myrthe de Backer

Ik ben Myrthe de Backer en woon in Luyksgestel. Ik ben in 2020 afgestudeerd als Fysiotherapeut aan Avans Hogeschool Breda en ben sinds 2020 werkzaam bij Fysiowillem.
Gedurende mijn stageperiode ben ik er achter gekomen dat het écht iets kunnen betekenen voor mijn patiënten mij veel energie geeft. Samen op zoek naar de oorzaak van de klacht en daarbij een passende behandeling vinden!
Je kunt bij mij terecht voor allerlei lichamelijke klachten, sportblessures, revalidatie, medical taping en vanaf september ook voor Dry Needling.
Ik ben sinds begin van dit schooljaar 2021 begonnen met mijn specialisatie Kinderfysiotherapie! Dit doe ik met veel plezier en sta graag voor deze leeftijdsgroep klaar.
Ik zie je graag bij ons op de praktijk!

Sascha Menting

Ik ben Sascha Menting en werk sinds 2018 bij Fysio Willem. Ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Fontys hogescholen.

Als algemeen Fysiotherapeut richt ik me op algemene klachten die het lichaam voorkomen. Ik richt me graag op revalidatie na trauma, operaties of blessures.
Daarnaast probeer verder te kijken dan alleen de klacht, te zoeken waar de klacht echt vandaan komt. Dit kan vaak verschillende oorzaken hebben zo wel lichamelijk als mentaal.

Liesbeth Schoofs

Mijn naam is Liesbeth Schoofs Sinds september 2019 ben ik werkzaam bij fysio Willem. In het dadelijks leven ben ik graag actief bezig met fitness, pilates, fietsen, wandelen of zingen in het koor. Bij Fysio Willem zorg ik voor het schoonmaken van de behandelruimtes en heb ik administratieve taken. Mijn werk is afwisselend daarom vind ik het fijn om deel uit te maken van team Fysio Willem.

Pascalle Bakx

Ik ben Pascalle